Читај ми!

Савети за жене фудбалера

Велики играчи су велики када се тако осећају, зато се постарајте да стално тако размишљају. Рачунамо на вас за последњих пет утакмица сезоне. Избегавајте сваку напетост у породици, порука је коју је фудбалски клуб Наполи упутио женама и девојкама фудбалера њихове екипе. Клуб се на ово одлучио, да би са играча скинуо сав притисак у борби за титулу.

Позната енглеска серија под називом "Жене фудбалера", као што назив каже, говори о лепшем полу и о томе шта се дешава када њихови мушкарци нису на тренингу или утакмици. У серији је описано како девојке и жене фудбалских звезда могу позитивно, или негативно да утичу на каријере својих сапутника.

Како пише Газето дело Спорт (Gazetto dello Sport) Управа Напуља ових дана решила је да искључи све негативне утицаје на њихове фудбалере, тражећи од њихових дама да се до краја сезоне максимално уздрже од брачних трзавица.

Наполитанци сматрају да и најмањи детаљ из приватног живота може да утиче на игру фудбалера, а у ситуацији када се тим бори за титулу, тако нешто би могло да кошта клуб пехара.

Супруге и девојке фудбалера позване су недавно у један отмени ресторан где им је жена председника клуба, Жаклин де Лаурентис, дала неколико савета како да се понашају према партнерима до краја сезоне.

Чак су добиле и приручник у којем им је све лепо објашњено: "Велики играчи су велики када се тако осећају, зато се постарајте да стално тако размишљају. Рачунамо на вас за последњих пет утакмица сезоне. Избегавајте сваку напетост у породици".

Уколико Наполи ове године освоји титулу, изгледа да ће даме шампиона заслужити посебну награду за допринос овом успеху.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи