Борба за Европу

Сусрет четврте и пете екипе на табели. Рад жели да осигура пласман у Европу, док Спартак покушава да ухвати прикључак и смањи заостатак од девет бодова. Меч се игра у суботу на Бањици са почетком у 16.30 часова.

Тренер Рада Марко Николић рекао је да верује у успех у предстојећој утакмици 24. кола Супер лиге Србије против Спартака, у којој се састају екипе које следеће сезоне желе пласман у Лигу Европа.

"Сви играчи су на располагању стручном штабу, што је добар предуслов. Оба тима са много мотива улазе у утакмицу, али верујем да ћемо ми испунити свој циљ у мечу са Спартаком", рекао је тренер Рада Марко Николић.

Рад је у прошлом колу, у среду, одиграо без голова са Борцем у Чачку, док је Спартак победио ОФК Београд са 3:1. "Грађевинари" су после 23 кола четврти на табели са 44 бода и имају девет више од петопласираног Спартака.

"Ми смо остали непоражени против Борца, а у већем делу сусрета смо потпуно контролисали игру у пољу. Спартак је тријумфом 'обојио' своју игру против ОФК Београда и очекујем још једну партију за искренељубитеље фудбала, али са пуно вере у потенцијал мојих играча", рекао је Николић.

Николић ће за сутрашњу утакмицу моћи да рачуна на штопера Марка Ранђеловића, који се опоравио од повреде руке, коју је задобио на припремама на Кипру.

Са екипом Рада тренира и доскорашњи играч швајцарског фудбалског клуба Ксамакс Ђулијан Риполи. Он је тренутно на проби, а тренер Николић ће у наредним данима проценити да ли би Француз представљао појачање за београдски тим.

Риполи (1992) је крило, а може да игра и на позицији полушпица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи