Читај ми!

Снајдер мења Сколса?

Манчестер Јунајтед покушаће да, по завршетку сезоне, из Интера доведе Веслија Снајдера. Алекс Фергусон сматра да би холандски фудбалер био идеална замена за 37-годишњег Пола Сколса, који се налази на заласку каријере. Како преносе осртвски медији, Јунајтед је спреман да за Снајдера потроши 30 милиона евра.

Велико реновирање везног реда Манчестер Јунајтеда најављеног за ово лето, вероватно ће почети куповином играча Интера, Веслика Снајдера. Алекс Фергусон сматра да би Снајдер био идеална замена за 37-годишњег Пола Сколса коме се ближи крај каријере.

Како преносе острвски медији, Фергусон ће покушати да искористи турбуленције у Интеру, после серије лоших резултата, да купи Снајдера. За ту куповину, Јунајтед ће имати на располагању око 30 милиона евра.

Иако је 26-годишњи Снајдер продужио уговор са Интером до 2015. године, чини се да у овом тренутку холандски репрезентативац није задовољан на Сан Сиру.

За разлику од прошле године, када је екипу водио Мурињо, и када су освојени сви трофеји за које се Интер такмичио, ове године миланској екипи не цветају руже. После почетних успеха са Леонардом, који је на клупи заменио Бенитеза, екипа је упала у велику кризу, а односи у тиму су поремећени.

Снајдер, који је био вођа екипе под Мурињом, неколико утакмица је почео са клупе, а Леонардо му не придаје исти значај у тиму какав је имао прошле сезоне.

Све то наговештава да би по завршетку првенства холандски фудбалер могао да се пресели на Острво.

Осим Снајдера, Фергусон већ дуго прати хрватског интернационалца Луку Модрића, који сјајно игра у Тотенхему. Ипак, тешко да ће Модрић појачати редове "ђавола", имајући у виду да је веома срећан у Лондону и да је недавно потписао нови уговор.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи