Мурињо одговорио Кројфу

Пре неколико дана неко ми је замерио да сам тренер само за трофеје кога не интересује фудбал. Захваљујем му се на тим коментарима, јер волим да будем тренер који осваја трофеје, реако је Мурињо, одговарајући на изјаву некадашњег тренера Барселоне Јохана Кројфа.

После победе над Барселоном у финалу купа и освајања првог трофеја, од када је стигао у редове мадридског Реала, тренер екипе Жозе Мурињо, био је веома задовољан. "Посебни" се у изјавама после меча осврнуо и на недавне критике бившег стручњака Барселоне Јохана Кројфа, који га је назвао тренером коме су само битни трофеји.

"Увек је лепо освајати трофеје. Пре неколико дана неко ми је замерио да сам тренер за трофеје кога не интересује фудбал. Захваљујем му се на тим коментарима, јер волим да будем тренер који осваја трофеје", реако је Мурињо.

Португалац је у исто време одговорио и почасном председнику Реала, Алфреду ди Стефану, који га је критиковао због дефанзивне тактике на прошлој утакмици против Барселоне која је завршена резултатом 1:1.

"Људи могу да ме критикују колико хоће, али ја покушавам да својим играчима створим најбољу ситуацију. У тренуцима када противник игра боље, и када вам не иде, важно је сачувати јак колективни дух, јер то је суштина фудбала... Неки медији су ми саветовали да треба да меч играм са шест нападача. Довољно сам искусан, играли смо како смо играли против сјајног противника, што ову победу чини још бољом", рекао је Португалац.

Иначе речи хвале за Муриња нису штедели Икер Касиљас и Серхио Рамос. Касиљас је Муриња назвао феноменом, док је Рамос рекао да је Португалац "капетан Реаловог брода".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи