Читај ми!

"Црно-бели" иду на победу

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да ће његов тим у предстојећем 140. дербију против Црвене звезде играти офанзивно и ићи на победу. Утакмица се игра у суботу од 18,30 часова на стадиону Партизана.

"За разлику од реванш утакмице Купа, у првенству желимо да ризикујемо и ичхи ћемо на победу", рекао је Станојевић на конфренцији за новинаре у спортском центру "Земунело".

Тренер "црно-белих" је објаснио опредељење за нападачку тактику чињеницом да "противници имају много тежи распоред до краја сезоне".

Коментаришући изјаву тренера Црвене звезде Роберта Просинечког да је Партизан "већ бивши првак Србије", Станојевић је рекао да "не зна засто се највећи ривал понаша као да је освојио Куп".

"Та изјава само може да ме мотивише на још већи ангажман, а такође, осећам велику сатисфакцију јер је управо Партизан избацио Звезду из Куп такмичења", рекао је Станојевић. Он је истакао да ће се придржавати свог досадашњег начина рада. "Ја сам такмичар и неко ко воли да се на терену игра добар фудбал. Сматрам да се у Србији више цене такмичари, јер на крају сезоне доносе резултате", поручио је Станојевић.

Тренер "црно-белих" је додао да се нада да ће у суботу трибине битит испуњене "јер је у интересу фудбала да сви дођу на стадион".

"Сви играчи, осим Немање Томића, су здрави и спремни за дерби. Имао сам озбиљне планове са Томићем, али још је неизвесно да ли ће моћи да игра. Најважније од свега је то да ће играти само најспремнији", рекао је Станојевић.

Шеф стручног штафа Партизана оценио је да га не "оптерећују превише приче о његовој евентуалној смени". "Задовољан сам оним што сам до сада постигао у Партизану. Упркос пораза од Војводине и даље верујем у себе и изузетно сам мотивисан", рекао је Станојевић.

Утакмица се игра у суботу од 18,30 часова на стадиону Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи