Читај ми!

Лудница у Лондону

Тотенхем и Арсенал одиграли феноменалан меч на Вајт Харт Лејну. На крају, резултат нерешен 3:3. Челси сигуран код куће против Бирмингема, Ивановић и Жигић нису играли.

Одличан меч виђен је у Лондону, у дуелу градских ривала Тотенхема и Арсенала. "Тобџије" већи део сусрета биле у предности, Тотенхем на крају извукао бод.

Већ у петом минуту, Тео Волкот довео је госте у вођство, после асистенције Сеска Фабрегаса, али два минута касније узвраћа Рафаел Ван дер Варт и доноси резултатски егал.

Ипак, до полувремена, "тобџије" постижу још два гола. У 11. минуту Самир Насри успео је да савлада Гомеша, да би Ван Перси у 41. донео велику предност гостима. У финишу првог дела игре, Хадлстон успева да смањи резултат на 3:2.

У другом делу, виђен је само један гол, иако је прилика било на обе стране. Ван дер Варт постиже свој други гол на мечу, овога пута са беле тачке и доноси изједначење и бод "певцима" против великог ривала. Играо се 71. минут.

Арсенал је тако пропустио прилику да се приближи водећем Манчестер јунајтеду, који је у уторак играо без голова у Њукаслу.

Фудбалери Челсија прилично лако су дошли до нове победе у Премијер лиги. На Стамфорд бриџу савладана је неугодна екипа Бирмингема са 3:1.

"Плавци" су питање победника решили већ у првом делу игре. Већ у трећем минуту, Флоран Малуда савладао је Фостера и донео предност домаћој екипи, да би у 26. минуту, Саломон Калу дуплирао предност. Код оба гола, асистент је био Дидије Дрогба.

У наставку, Малуда постиже још један погодак за убедљиво вођство, у 62. минуту, да би Ларсон у 77. минуту, са беле тачке, постигао утешни погодак за госте.

Бранислав Ивановић цео меч преседео је на клупи, док Николе Жигића није било у протоколу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи