Читај ми!

Рибери веран Бајерну

Фудбалер Бајерна из Минхена Франк Рибери не намерава да напусти тај клуб, иако је његово учешће у Лиги шампиона следеће сезоне неизвесно.

Рибери је рекао да клуб пролази кроз тежак период јер није обезбедио пласман у Лигу шампиона следеће сезоне. Он је рекао и да је друго по квалитету европско такмичење Лига Европе - "ђубре".

"Квалитетним играчима је тешко јер нису сигурни да ли ће се њихов клуб пласирати у Лигу шампиона. Кроз то сам прошао током своје прве сезоне у Бајерну, када смо играли Куп УЕФА и то није било забавно", рекао је Рибери.

Бајерн се тренутно налази на трећем месту у Бундес лиги које следеће сезоне води у квалификације за Лигу шампиона и има бод више од четвртопласираног Хановера.

Рибери је ове сезоне одиграо 20 првенствених утакмица, постигао је четири гола и имао 15 асистенција.

"Већ сам одлучио да останем у клубу. Мој уговор са Бајерном истиче за четири године и уопште не размишљам о трансферу. Осећам се добро у Бајерну и не желим да одем", рекао је Рибери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи