Читај ми!

Звезда хоће титулу

Звезда иде даље ка примарном циљу, а то је титула. Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки очекује да његов тим против Чукаричког освоји нова три бода, како би наставио са Партизаном трку за шампионску титулу. Меч се игра у недељу са почетком у 18.00 часова.

Дерби је иза нас. Предстоји грчевита борба за титулу. Просинечки је на конференцији за новинаре изјавио да ће, после дербија у националном купу и тензије коју је донела та утакмица, тешко успети да мотивише фудбалере како би у недељу остварили победу на Маракани.

"Свестан сам да победом у купу ништа нисмо постигли, али могу бити задовољан игром и победом над Партизаном после три године", рекао је Просинечки.

Он планира да против Чукаричког шансу пружи фудбалерима који су у последње време мање играли, као и да одмори неке првотимце.

"Морам прво да видим стање у екипи. Каду је изашао на полувремену дербија због проблема са задњом ложом, Калуђеровић је добио ударац и видећу после сутрашњег тренинга у каквом су стању", казао је он и додао да ће се Вилотић сигурно одмарати због  великог броја одиграних утакмица.

Просинечки је додао да верује у момке и да мисли да су се привикли на његов рад и задатке које им поставља на терену.

"Имамо игру и атмосферу, физички смо добро припремљени. То смо и показали против Партизана, а надам се да ћемо тако наставити и до краја сезоне играти све боље и боље", закључио је Просинечки.

"Мораћемо опет да дамо све од себе, зато што сада јуримо титулу и потребно је да победимо у сваком мечу како бисмо остали у трци са Партизаном", рекао је Просинечки.

Звездин тренер је навео да и даље не рачуна на Лија Адија, као и да ће репрезентативац Гане морати много да се потруди уколико жели да се врати у стартних једанаест.

Млади штопер Урош Ћосић рекао је да му много значи победа против вечитог ривала, али да су се у клубу одавно окренули утакмици у недељу на којој ће ићи на победу.

Утакмица између Црвене звезде и Чукаричког на програму је у недељу од 18 часова.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи