Читај ми!

Фергусон о Балотелију

Алекс Фергусон изјавио је нешто што би могло да прија Роберту Манћинију. Менаџер Јунајтеда сматра да ће за 12 месеци млади Италијан сазрети као личност и да ће моћи да пружа партије које се од њега очекују. Слично се на почетку каријере понашао и Вејн Руни.

Менаџер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон прати развој 20-годишњег нападача Манчестер ситија Марија Балотелија. Млади Италијан приказао је само делиће огромног потенцијала, али је углавном правио проблеме Роберту Манћинију, због проблема са дисциплином.

Фергусон упоређује Балотелија са Рунијем и ситуацијама које је прошао када је нападач стигао из Евертона на Олд Трафорд као тинејџер. Шкот верује да ће за 12 месеци ситуација са Балотелијем бити значајно другачија.

„Марио је емоционалан играч, баш као и други клинци пуни потенцијала. Чак је и Руни био такав. Експлозиван карактер и толико ствари у којима претерује. Ми сада имамо сличне играче. Они су рођени такви и то се не може брзо променити. Проблем се погоршава ако не постоји склад у свлачионици, јер играчи утичу једни на друге", сматра Фергусон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи