Читај ми!

Арсенал и Челси чекају кикс "ђавола"

После две недеље паузе поново се игра Премијер лига. Првопласирани Манчестер јунајтед гостује у Лондону екипи Вест Хема. Арсенал дочекује Блекбурн и нада се лаким бодовима, док трећи кандидант за титулу, лоднонски Челси, гостује Стоуку.

Први меч 31. кола Премијер лиге игра се на Аптон парку. Манчестер јунајтед ће допутовати на меч против Вест Хема, који се налази на 17. месту и ово ће бити једна од осам утакмица у којима ће "чекићари" покушати да обезбеде опстанак у првој лиги Енглеске. Немања Видић је спреман за меч и биће у стартној постави "ђавола".

Арсенал има пет бодова мање и меч мање од Јунајтеда. "Тобџије" играју само национални шампионат, имају лакши распоред од конкурената за титулу, а на утакмици пртов Блекбурна менаџер Арсен Венгер очекује три нова бода.

Челси такође има меч мање у односу на Јунајтед, али у овом тренутку "плавци" имају читавих девет бодова мање од лидера. Гостовање Стоук ситију не може се сврстати у категорију лаких утакмица, па ће Ивановић и другови морати да се помуче како би дошли до бодова који ће их оставити у трци за титулу. У Челсију су још једном изразили наду да ће Фернандо Торес коначно "отворити рачун" у дресу новог тима.

Александар Коларов и Манчестер сити у недељу дочекују Сандерленд, док ће Милијашев Вулверхемптон гостовати у Њукаслу.

Жигић у последње време не добија превише прилика за игру, па је неизвесно да ли ће менаџер Бирмингема Алекс Меклиш пружити шансу репрезентативцу Србије на мечу против Болтона. "Тротери" су били бољи од Бирмингема у ФА купу, па ће то бити још један мотив да се освоје преко потребни бодови за опстанак.

У осталим утакмицама ВБА дочекује Ливерпул, Тотенхем гостује Вигану, док Фулам игра код куће против Блекпула.

Субота:
Вест Хем - Манчестер Јунајтед 13:45
ВБА - Ливерпул 16:00
Њукасл - Вулверхемптон
Стоук - Челси
Виган - Тотенхем
Евертон - Астон Вила
Бирмингем - Болтон
Арсенал - Блекбурн 18:30

Недеља:
Фулам - Блекпул 14:30
Манчестер Сити - Сандерленд 17:00

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи