Крањчар о одласку из Тотенхема

Фудбалер Тотенхема Нико Крањчар рекао је да ће на крају сезоне напустити тај клуб ако не буде играо више у првом тиму.

Крањчар је ове сезоне у Премијер лиги само два пута био у првој постави, седам пута је у игру улазио са клупе, а постигао је два победоносна гола, против Болтона и Сандерленда прошлог месеца.

У изјави за агенцију АП после синоћне пријатељске утакмице Хрватске и Француске (0:0), Крањчар је рекао да ће, ако се ствари не промене, "покушати да нађе клуб у коме ће редовно играти, као што би то урадио сваки фудбалер".

"Размислио бих и о одласку из Тотенхема, научио бих и други језик, али то ће зависити од клуба који ме тражи. Ако неко жели да ме ангажује", рекао је Крањчар.

Крањчар је последњи пут био стартер 12. фебруара.

"Недостаје ми фудбал. Нисам у најбољој форми јер не играм редовно сваке недеље. Одиграо сам целу утакмицу против Француске и то ће ми много помоћи", рекао је Крањчар, који ће у августу напунити 27 година.

"Амбициозан сам, желим да играм фудбал, поготово у мојим, најбољим годинама. Да сам млад играч, чекао бих шансу, поготово у клубу какав је Тотенхем. Али, мислим да су играчи са 27, 28, 29 година у најбољим годинама за фудбал. Сви знају да могу сваке недеље да играм на високом нивоу... А само понекад улазим у игру као замена", додао је он.

Крањчар је истакао да поштује сваку одлуку тренера Харија Реднапа.

"Није на мени да доводим у питање тренерове одлуке, већ да их поштујем и да сачекам своју шансу. Тренер је заслужан и за добре и лоше резултате, а ове године нам веома добро иде", рекао је Крањчар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи