Милан хоће Коларова

Шампионски планови Милана за наредну сезону укључују и Александра Коларова. Како пишу острвски медији, италијанска екипа спремна да, за српског репрезентативца, Манчестер ситију "искешира" око 14 милиона евра.

После само једне сезоне проведене на Острву, фудбалер Манчестер ситија и српске репрезентације Александар Коларов могао би да се врати у Италију. Како пише Дејли мејл (Daily Mail), Милан је спреман да за левог бека "орлова" понуди око 14 милиона евра.

Иако је изборио место у првом тиму, Коларов је у Ситију често играо ван своје позиције, помажући средини терена, док у клубу нису баш најзадовољнији његовим одбрамбеним способностима.

Имајући у виду да је Манћини често на место левог бека пребацивао централне бекове, Пабла Забалету и Џерома Боатенга, чини се да би они и заменили Коларова у случају да српски фудбалер пређе у Милан.

Исти лист наводи да је Коларова, на мечу Лиге Европе против кијевског Динама, гледао спортски директор Милана Ариедо Браида и да се очекује да италијански клуб ускоро упути званичну понуду.

Одласком Коларова Сити би био на губитку од око шест милиона евра, имајући у виду да су га платили 20 милиона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи