Промене у Бајерну

Голман немачког фудбалског прволигаша Бајерна из Минхена Јерг Бут најавио је да ће по завршетку сезоне окончати каријеру, а Фудбалер Мирослав Клозе највероватније ће на лето напусти тај клуб,за њега су заинтересовани Тотенхем, Јувентус и Бенфика.

Тридесетшестогодишњи голман, који је у Бајерну од децембра 2008. године, изгубио је ове сезоне место број један на голу Бавараца, које је преузео Томас Крафт.

Бут, који је у каријери бранио боје Хамбурга, Бајера Леверкузена, и Бенфике, одиграо је 381 меч и постигао 26 голова - све из једанаестераца.

Клозеов уговор са Бајерном истиче на лето, а медији спекулишу да му управа неће понудити нови. Он је резерва у клубу, у сенци је Марија Гомеса, али у репрезентацији Немачке редовно постиже голове.

Немачка је у суботу победила Казахстан са 4:0, у квалификацијама за Европско првенство 2012. године, а Клозе је био двоструки стрелац. Он је на 107 утакмица постигао 61 гол и могао би да постане најбољи стрелац у историји репрезентације.

Да би то остварио, Клозе мора да обори рекорд Герда Милера, који је постигао 68 голова на 62 утакмице.

Клозе (32) је у каријери играо за Кајзерслаутерн и Вердер, одакле је 2007. године прешао у Бајерн.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи