Недисциплина у младој репрезентацији

Селектор младе репрезентације, Александар Јанковић, због кршења дисциплине одстранио је четири фудбалера из екипе. Због напуштања карантина национални тим напустили играч Бордоа Вујадин Савић, првотимац Гројтер Фирта Данијел Алексић, и тандем Партизана, Марко Шћеповић и Александар Миљковић. Они неће бити на располагању за меч са Украјинцима.

Играч Бордоа Вујадин Савић, првотимац Гројтер Фирта Данијел Алексић, и тандем из Партизана, Марко Шћеповић и Александар Миљковић, одстрањени су из младе репрезентације.

Селектор "орлоића" Александар Јанковић на тај драстичан потез се одлучио због кршења дисциплине четири млада фудбалера, који су у ноћи између недеље и понедељка напустили карантин, што су снимиле и сигурносне камере.

Селектор младе репрезентације за Спорт је потврдио ту информацију, али није хтео да открива више детаља.

"Тачно је да четворица фудбалера више нису са репрезентацијом. Самим тим неће конкурисати за састав за меч са Украјином. То што су урадили није толико страшно, штавише, својствено је њиховим годинама. Али, морали су да буду санкционисани, јер су се оглушили о дисциплину, која је основа групе. Не могу више детеља да вам кажем. Неке ствари једноставно морају да остану и буду решене у свлачионици" рекао је Јанковић.

Потез Јанковића оправдао је и легенда Црвене звезде и репрезентације Душан Савић који је рекао да је његов син Вујадин заслужено одстрањен из националног тима.

"Не постоји оправдање за нарушавање клупске дисциплине. Без обзира на то да ли је у питању мој син или неки други играч, потпуно оправдавам одлуку селектора да санкционише неодговорно понашање. У фудбалу се увек морате понашати одговорно. Његова младост није оправдање", рекао је Савић.

Србија меч са Украјином игра у 14.30, у Новом Саду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи