Дуел са Естонијом

Фудбалска репрезентација Србије игра вечерас у Талину против Естоније, утакмицу у квалификацијама за Европско првенство 2012. године. Директан пренос у 20.30 на Првом програму РТС-а.

Изабраници Владимира Петровића покушаће да остваре другу узастопну победу у квалфикацијама, након што су у петак у Београду победили селекцију Северне Ирске са 2:1.

Репрезентативци Србије вечерас имају прилику да се "освете" Естонцима за пораз у Београду, у првом делу квалификација, 8. октобра, када је било 1:3.

Једини стрелац у екипи Србије тада је био Никола Жигић, док су голове за Естонију постигли Тармо Кинк, Константин Васиљев и Александар Луковић, који је затресао своју мрежу.

У тим Србије могли би да се врате Немања Видић и Никола Жигић, који су због повреда пропустили утакмицу са Северном Ирском.

После пет утакмица Србија заузима треће место на табели Групе Ц са седам бодова, док Естонија има бод мање, али и меч мање и налази се на четвртом месту.

Италија је прва на табели са 13 бодова, а Словенија је на другом месту сакупила седам. Северна Ирска је претпоследња са пет бодова из четири утакмице, док је селекција Фарских Острва на последњем, шестом, месту са једним бодом из пет утакмица.

Утакмица Естонија-Србија почиње у 20.30.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи