Из Талина: Александар Стојановић

"Зубато" сунце у Талину

"Орлови" одрадили тренинг на помоћном терену стадиона Ле Кок. Дефинитивно без Суботића, који се у уторак враћа у Дортмунд. Владимир Петровић још увек не зна стартну поставу, Жигић верује у срећу. Тренингу присуствовали навијачи Србије.

Репрезентација Србије поново је тренирала на помоћном терену стадиона Ле Кок у Талину. Делегат утакмице није дозволио да се ради на главном терену због страха да ће лоше утицати на његов квалитет.

Невен Суботић није тренирао ни данас са репрезентацијом и у договору са клубом и стручним штабом репрезентације Србије он ће у уторак кренути за Дортмунд где ће наставити опоравак од повреде стопала. Суботић се повредио у петом минуту утакмице са Северном Ирском али је трпео бол од ране из које је цурила крв све до краја меча.

Остали фудбалери радили су по плану. Било је лакше тренирати у понедељак него претходног дана јер ветра готово да није било а чак се поподне сунце пробило кроз облаке.

"Неизвесно је и не знам шта ће се догодити али би нам срећа много значила у овој утакмици", рекао је Никола Жигић новинарима нешто раније током дана.

Неколико десетина људи који су дошли из Србије, као и из Шведске и Финске, пратило је тренинг готово до краја.

И даље нема назнака у ком саставу и у којој формацији ће играти репрезентација Србије. Током сутрашњег дана требало би да се зна нешто више.

"Екипу ћу одредити и у складу са временским условима", изјавио је селектор Владимир Петровић.

Његов колега Тармо Рутли још увек није објавио састав. Он верује у своју екипу али Србију сматра фаворитом.

"Не верујем да се Србија плаши Естоније. Само ће играти много опрезније него у Београду када смо победили", сматра Рутли.

Утакмица почиње у 20.30 часова по српском времену, а директан пренос сусрета из Талина је на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи