Пољаци на мукама

Навијачи пољске репрезентације направили инциденте у Литванији, фудбалери уживали у чарима алкохола и проститутки. ФИФА и УЕФА још увек се нису огласиле поводом инцидената у Каунасу.

Пољски фудбал ових дана пролази кроз тежак период. Прво су навијачи, на гостовању у Литванији, направили инциденте, да би се само дан касније сазнало да су поједини репрезентативци, два дана пре меча, вече провели у друштву проститутки, уз велике количине алкохола.

Пољска је у петак гостовала у Литванији и све је изгледало као нормално пријатељско гостовање. Ипак, после разочаравајућег пораза (2:0), пољски изгредници су се сукобили са обезбеђењем стадиона.

Више од 250 седишта је уништено, као и делови ограде и штанд са храном. Литванска полиција је привела 60 пољских хулигана, осморица су задржана у 48-часовном притвору.

Литванци су одмах најавили да ће тражити компензацију од Пољског фудбалског савеза, али је велики проблем што стадион у Каунасу вероватно неће бити спреман за меч квалификација за Европско првенство, који је Литванија у уторак требало да игра против Шпаније.

Да ту не буде крај невољама потрудили су се и пољски фудбалери. Како преносе пољски медији, два дана пре меча са Литванијом неколицина репрезентативаца искористила је слободно вече за обилазак Каунаса, али је проблем што им је друштво правила група проститутки.

Још увек није познато да ли ће и какве дисциплинске мере предузети ФИФА и УЕФА, али је сигурно да се Пољском фудбалском савезу не пише добро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи