Роби најављује велико спремање

Тренер Звезде Роберт Просинечки овог лета спрема велику чистку у тиму. Роби најавио да ће отпустити осам играча и довести пет нових. Тренер "црвено-белих" признао да има проблем са дисциплином Адија и жали због недоласка Салате. У Звезду се са позајмице из Кине вратио Савио.

Паузу у првенству тренер Црвене звезде, Роберт Просинечки, искористио je да сумира утиске и да изнесе планове о реконструкцији тима на лето. Судећи према Робијевим изјавама датим Вечерњем листу "црвено-беле" на крају сезоне чека велика чистка.

"Требало би да отпустим осморицу играча и доведем петорицу нових, ако мислим да следеће сезоне играмо много озбиљнији фудбал. Клуб има амбицију да покуша да се пласира у Лигу шампиона и, свакако, да избори пласман у Лигу Европе", рекао је Роби за Вечерњи лист.

Када је реч о репрезентативцу Гане, Лију Адију, који је један од најбољих играча Звезде, Просинечки је признао да са њим има проблема. 

"Мучи ме Ади. Добар је, али имам проблем са његовом дисциплином. Није велики радник, а зна да има место у тиму. Да су ми довели Салату и Божића мирно бих спавао", нагласио је Просинечки.

Иначе, на Маракану се после само десет дана проведених на позајмици у Кини вратио Савио. Како преноси Спорт, бразилски фудбалер није задовољио челнике Јатајиа и они су пред почетак првенства раскинули уговор са њим.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи