Палермо разочаран

Нападач Боке Јуниорс Мартин Палермо рекао је да је овај славни аргентински клуб “дотакао дно” због лоших резултата које бележи ове сезоне.

"Од када играм за Боку ово су најгори дани. Дотакли смо дно", истакао је Палермо аргентинским медијима. Бока је из шест утакмица освојила само четири бода и налази се на 18. месту од 20 тимова који се такмиче у Клаусури. Последњи пораз на домаћем терену од Олимпа са 2:0 навијачи су испратили бурном реакцијом и звиждањем играчима.

"Саосећам се са њима и разумем њихову реакцију. Не само ја, него цео тим. Свако има праг толеранције после којег експлодира. Никада их нисам видео тако бесне и жао ми је због тога", рекао је Палермо. Он је оценио да проблем није у тренеру Жулију Цесару Фалкиониу, који је пре три месеца преузео тим и тако постао пети стратег Боке Јуниорс у само годину дана.

Мартин Палермо је у клуб из Буенос Ајреса дошао 1997. године, али се 2001. преселио у Шпанију, где је играо за Виљареал, Бетис и Алавеш. У Боку се вратио 2004. и од тада је постигао преко 100 голова.  Бока је последњу титулу у првенству Аргентине освојила 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи