Ван Нистелрој уместо Хунтелара

Нападач Хамбургера Руд ван Нистелрој позван је у репрезентацију Холандије за мечеве са Мађарском, уместо повређеног Класа Јан Хунтелара, саопштио је Фудбалски савез те земље.

Ван Нистелрој је прво био изостављен са списка селектора Берта ван Марвијка за утакмице квалификација за Европско првенство 2012, које Холандија игра против Мађарске прво у Будимпешти у петак, 25. марта, а потом у Амстердаму, четири дана касније.

Поред бившег нападача Реал Мадрида и Манчестер Јунајтеда, репрезентацији ће се накнадно прикључити Лук де Јонг и Џермејн Ленс.

Они су позвани да замене, такође повређене, Арјена Робена и Теа Јансена.

Холандија је после четири кола прва у Групи Е квалификација за ЕП 2012. у Пољској и Украјини са максималних 12 бодова, док је Мађарска друга са девет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи