Реал спрема понуду за Фелаинија

Реал Мадрид послао је понуду за Маруана Фелаинија, за кога се интересује и лондонски Челси. Млади Белгијанац пружао је одличне партије ове сезоне и тако привукао пажњу великих клубова. Челници “карамела” не желе да се одрекну његових услуга, али би сума од 25 милиона евра била довољна да их убеди да промене мишљење.

Маруан Фелаини био је у одличној форми све док његова сезона није прекинута повредом лигамената чланка, коју је претрпео на утакмици против Сандерленда. Због ове повреде Евертон највероватније неће моћи да рачуна на њега до краја сезоне.

Реал у везном реду већ има Ћабија Алонса, Самија Кедиру, Ласану Дијару и Фернанда Гага, али се верује да Мурињо још више жели да појача конкуренцију и да је прво име на списку Маруан Фелаини, који ће "краљеве" коштати 25 милиона евра.

Фелаини је 2008. године, преласком из Стандарда у Евертон за 17 милиона евра, постао најскупље појачање у историји клуба. Један од главних адута у преговорима биће чињеница да ће Реал и следеће године играти у Лиги шампиона.

Односи између Фелаинија и клуба погоршали су се након што је отац играча оптужио клупске лекаре да су његовог сина пустили да игра на утакмици против Сандерленда иако није био потпуно спреман. Дејвид Мојес, менаџер Евертона, негирао је овакве наводе, рекавши да је сам играч захтевао да буде уврштен у прву поставу и да је сам изјавио да је спреман за поменути меч.

"Карамеле" су у финансијским проблемима, што се могло видети и у зимском прелазном року, када нису успели да финализују планиране трансфере. Због тога је врло вероватно да ће клуб пристати да прода 23-годишњег Белгијанца.

Међутим, Мојес је верује да је све спремно за почетак преговора око наставка сарадње са Фелаинијем, како би играч продужио уговор са Евертоном на још пет година. Са друге стране, проблем би могао да представља играчев отац, који тврди да Маруана тражи Челси, али и остали клубови, који су део европске елите.

"Велики клубови су свесни колико добар посао Маруан може да одради. Зато га Челси интензивно прати. Он је у стању да игра у стартној постави у било ком тиму на свету", изјавио је Абделатиф Фелаини.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи