Манчестер жели Чембрлена

Млади репрезентативац Енглеске и фудбалер Саутемптона Алекс Окслејд-Чембрлен сигурно је играч о коме се највише говори у острвским медијима у протеклом периоду. Чембрлен је довођен у везу са Арсеналом и многим другим тимовима из Премијер лиге у зимском прелазном року али чини се да је најозбиљнији да доведе младог нападача на лето Алекс Фергусон.

Манчестер Јунајтед ће се укључити у трку за једног од најтраженијих младих фудбалера на Острву Алекса Окслејд-Чембрлена, играча Саутемптона.

Осклејд-Чембрлен, 17-годишњи нападач екипе која се такмичи у Чемпионшипу, већ дуго је на мети Арсена Венгера али и још неколико менаџера тимова из Премијер лиге. Тренер Арсенала је и покушао да доведе младог фудбалера у јануарском прелазном року али без успеха.

Алекс Фергусон сматра да је млади репрезентативац Енглеске материјал за први тим док би у Арсеналу Окслејд-Чембрлен највероватније био позајмљен свом садашњем клубу у првој сезони. Управо то истичу са „Олд Трафорда" као њихову предност у односу на лондонску екипу пред прелазни рок.

Паре нису проблем када је клуб из Манчестера у питању и, према наводима британске штампе, понуда од пет милиона фунти је већ спремна, уз још додатних пет милиона који зависе од игара и броја наступа младог фудбалера.

„Свеци" нису били спремни да се одрекну услуга Чембрлејна у зимском прелазном року али мало је вероватно да ће клуб бити имун и на лето када се очекује просто лавина понуда за фудбалера о коме већ дуго бруји цело Острво. Чембрлен је продукт једне од најбољих фудбалских академија у Енглеској, школе фудбала Саутемптона, и представља само наставак традиције да Саутемптон, као што је случај и рецимо са Вест Хемом, просто снабдева најбогатије енглеске клубова талентованим фудбалерима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи