Стадион именован по Бускетсу

Сантјаго Бернабеу, Винсенте Калдерон, Серхио Бускетс, иако се на први поглед чини да ова три имена имају мало тога заједничког, сличности су много веће. Стадион у месту Бадиа дел Валес носиће име фудбалера Серхиа Бускетса, који је прве фудбалске кораке направио на том месту.

Стадион у месту Бадиа дел Валес носиће име Серхиа Бускетса, одлучила је градска скупштина те варошице. Разлог је очигледан, првотимац Барселоне, који је рођен у том граду, прве фудбалске кораке направио је баш на том стадиону.

На свечаности у каталонском месту које има нешто више од 13.000 становника, осим Бускетса, присуствовао је и његов саиграч из Барселоне Ћави Хернандез. Бускетс није крио одушевљење одлуком својих суграђана и рекао да је почаствован што ће стадион носити његово име.

"Веома сам поносан што ми је указана оваква част. На овом месту сам почео да учим хумане вредности и схватио колико је важно радити напорно и посветити се послу", рекао је 22-годишњи Бускетс.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи