Отказао и Кузмановић?

Играч Штутгарта Здравко Кузмановић повредио се на мечу против Волфсбурга у недељу и неизвесно је да ли ће моћи да наступа за репрезентацију, у квалификационим мечевима против Северне Ирске и Естоније. Кузмановић стиже у Београд и после прегледа биће јасно да ли ће селектор Петровић моћи да рачуна на њега.

У најважније мечеве квалификација за Европско првенство, велики нови малер задесио је репрезентацију Србије. Како пише Спорт, најновији играч који неће стајати на располагању селектору Владимиру Петровићу јесте првотимац Штутгарта Здравко Кузмановић.

Кузмановић је у 38. минуту меча Бундес лиге између Штутгарта и Волфсбурга напустио терен, а прве прогнозе о тежини повреде нису охрабрујуће. Српски репрезентативац у току дана стиже у Београд и тек после прегледа биће јасно да ли ће Пижон моћи да рачуна на њега.

До сада, због повреда, позив селектора нису могли да прихвате Мрђа и Видић, а постоје шансе да им се прикључи и Жигић. Лазовић и Луковић су одустали из приватних разлога, тако да би одсуство Кузмановића био нови ударац за национални тим, уочи квалификационих мечева против Северне Ирске и Естоније.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи