Красић стрелац за Јуве

Фудбалери Интера победили су на домаћем терену екипу Лећеа са 1:0 (0:0) у утакмици 30. кола првенства Италије и тиме се приближили градском ривалу Милану на само два бода заостатка. Јуве победио Брешу са 2:1 поготцима Милоша Красића и Алесандра Дел Пјера.

Интер није одиграо спектакуларно, али су у дуелу Лећеом изабраници бразилског тренера Леонарда дошли до планираних бодова поготком Ђанпаола Пацинија у 52. минуту.

Јувентус је победио екипу Бреше са 2:1 у Торину поготцима репрезентативца Србије Милоша Красића и Алесандра Дел Пјера, а "стара дама" је у финишу меча имала и бројчану предност пошто је искључен Парагвајац Виктор Хуго Мареко.

Са одличним играма и резултатима наставио је Удинезе, који је рутински дошао до тријумфа против Катаније. Расположени нападач Антонио Ди Натале поново је постигао гол, овога пута из пенала.

Наполи је на домаћем терену савладао Каљари са 2:1 (0:0). Овим успехом Наполитанци су поново преузели треће место на табели Серије А и равноправно конкуришу за титулу са само три бода заостатка за водећим Миланом. Стрелци на сусрету били су Кавани у 49. из пенала и 61. за Наполи, а Аквафреска у 56. минуту за Каљари.

Резултати утакмица:

Бари - Кјево 1:2
Болоња - Ђенова 1:1
Интер - Леће 1:0
Јувентус - Бреша 2:1
Фјорентина - Рома 2:2
Сампдорија - Парма 0:1
Удинезе - Катанија 2:0
Наполи - Каљари 2:1

Синоћ је водећи Милан изгубио од Палерма са 1:0, а истим резултатом Лацио је био бољи од Ћезене. Вечерас од 20.45 часова Наполи дочекује тим Каљарија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи