Тоти принц Фиренце

Фјорентина и Рома ремизирали у Фиренци 2:2. Екипа Синише Михајловића два пута имала предност, Тоти са два гола донео "вучици" бод. "Принц Рима" на овом мечу постигао 201. гол у дресу Роме.

Два гола Тотија за бод Роме у Фиренци Фудбалери Фиорнетине и Роме играли су нерешено у Фиренци 2:2 у мечу 30. кола првенства Италије.

Фиорентина је повела голом Адријана Мутуа у 22. минуту, али је после шест минута изједначио капитен гостију Франческо Тоти, поготком са пенала.

Претходно је Ђанлука Комото оборио Јона Арнеа Рисеа у шеснаестерцу Роме.

Домаћин је до краја полувремена поново повео, пошто је прецизан био Алесандро Гамберини после корнера у 35. минуту.

Коначан резултат поставио је Тоти својим 201. голом у дресу Роме, када је у 52. минуту по други пут на мечу савладао голмана Фиорентине Артура Боруца.

Рома је са освојеним бодом остала у трци за четврто место које наредне сезоне води у Лигу шампиона пошто се клуб из Рима налази на шестој позицији са 50 бодова, четири мање од Лација, а три од Удинезеа који има меч мање. Фиорентина је девета, са 41 бодом.

Резултати одиграних утакмица 30. кола фудбалског првенства Италије.

Фиорентина - Рома 2:2
Бари - Кјево 1:2
Болоња - Ђенова 1:1
Интер - Леће 1:0
Јувентус - Бреша 2:1
Сампдорија - Парма 0:1
Удинезе - Катанија 2:0
Наполи - Каљари (20.45)

Јуче су играли:

Лацио - Чезена 1:0
Палермо - Милан 1:0

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи