Роналдо и Карваљо повређени

Тријумф Реала на гостовању против градског ривала Атлетика, скупо ће коштати "галактикосе". Кристијано Роналдо повредио се на утакмици и са терене ће одсуствовати три недеље. На истој утакмици повређен и Рикардо Карваљо.

Борба за титулу између Барселоне и Реала у шпанском првенству претворила се у маратону којем Каталонци имају пет поена предности над "галактикосима". Након последњих победа оба шпанска великана, осим бодова и голова, пребројавају се и повређени играчи.

Док је повреда Месија била добра вест за навијаче Реала прошле недеље, сад и Каталонци имају чему да се радују. После победе "краљевског клуба" над градским ривалом Атлетиком, листа повређених играча "галактикоса" дужа је за Кристијана Роналда и Рикарда Карваља.

Роналдо је играо од почетка меча иако је био ровит, али је Мурињо морао да га замени у 72. минуту. Португалски нападач је замењен после бола који је осетио у левој бутини. Прве процене су да ће Роналдо са терена одсуствовати три недеље.

Са друге стране Карваљо је повредио доњи део леђа, а задобио је и повреду потколенице. Још се не зна која је тежина повреда овог фудбалера.

Ипак, из табора "галактикоса" долазе и неке добре вести. Играч који се у Реалу налази на позајмици из Манчестер ситија, Емануел Адебајор, рекао је да му не пада на памет да се враћа у бивши клуб, и најавио је да ће учинити све што може да остане у редовима "краљевског клуба".

"Учинићу све да останем у Реалу. Нико у овом тренутку није срећнији од мене. Играјући овде испунио сам све своје снове, и поново се осећам корисним", рекао је Адебајор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи