Балотели укључи мозак

Балотелију сам веровао сто посто, али након последњег инцидента, тешко ми је да му поново верујем. Ако настави да се понаша овако, неће бити добро, рекао је тренер Манчестер ситија Роберто Манћини коментаришући искључење фудбалера на мечу против кијевског Динама. Италијански стручњак поручио Балотелију да "укључи мозак".

Ни три дана после елиминације Манчестер ситија из Лиге Европе, тренер екипе, Роберто Манћини не може да преболи глупост коју је на мечу против кијевског Динама учинио Марио Балотели. Италијански нападач је на том мечу искључен, и већи део утакмице оставио је саиграче на цедилу.

Манћини се није либио да каже да је Балотели главни кривац зашто је његова екипа елиминисана од Украјинаца, и упозорио младог играча да је протраћио његово поверење.

"Балотелију сам веровато сто посто, али након последњег инцидента, тешко ми је да му поново верујем. Ако настави да се понаша овако, неће бити добро. Мора да престане да губи контролу, јер то ми се не свиђа", рекао је Манћини за британски Мирор (The Mirror).

Италијански тренер је додао да Балотели има потенцијал да постане један од најбољих играча на свету, али да то неће постати уколико не промени своје понашање.

"Балотели је млад играч, али мора мало да укључи и мозак, то није тешко. Он је фантастичан фудбалер, али изневерио је и мене и остатак екипе... Сваки дан причам са њим, знам га веома добро. Знам да може да постане јак играч, један од најбољих у Европи", додао је Манћини.

Он је поновио да му Балотели није узвратио указано поверење и да ће млади нападач морати добро да се потруди да се одужи тренеру.

Балотели је у Манчестер сити летпс стигао из Интера за 24 милиона фунти. Док је играо у Италији, популарни Супермарио је прославио низом глупости, којима је изнервирао навијаче Интера и тадашњег тренера Жозеа Муриња.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи