Арсенал продаје капитена

Арсенал је спреман да испуни жељу Сеска Фабрегаса и пусти га да пређе у редове Барселоне. Каталонци ће за овај трансфер морати да издвоје 45 милиона фунти. Фабрегас има уговор са Арсеналом до јуна 2015. године, али не би било изненађење да се на Ноу Камп врати већ овог лета.

"Тобџије" су свесне да ће бити готово немогуће задржати капитена ако Барселона поново покуца на врата. Фабрегас је прошао чувену фудбалску школу Барсе, па не чуди што толико жели да се врати у свој први клуб. Шпанац је напустио Барселону са само 16 година и преселио се на Острво.

Менаџер и управа Арсенала били су незадовољни агресивном трансфер политиком Барселоне прошлог лета. Водећи људи Барсе понудили су првог дана прелазног рока 29 милиона фунти, што је глатко одбијено. Касније је стигла побољшана понуда, која је била „тешка" 33 милиона, али Венгер, што је потпуно разумљиво, није хтео да сарађује ни под таквим условима.

Иако се сматрало да ће „блауграна" морати прво да продаје играче како би била у могућности да купује нове, недавно потписани спонзорски уговор од 135 милиона фунти омогућиће клубу да много лакше послује.

Када се сезона буде завршила, званичници Каталонаца биће спремни да почну преговоре са Арсеналом, како би Фабрегаса вратили у клуб. Гвардиола је подржао трансфер кампању у којој је Фабрегас прва „мета" и сматра се да ће овог лета Барселона учинити све како би капитен Арсенала постао нови-стари члан клуба са Ноу Кампа.

Оно што је извесно, репрезентативац Шпаније са „тобџијама" има потписан уговор до јуна 2015. године, а он му гарантује недељну плату од 110 хиљада фунти недељно.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи