Нови уговор за Раула

Раул неће скоро у пензију. Шалке понудио нови уговор 33-годишњем нападачу, према којем би Шпанац у клубу остао до 2014. године. Евентуални пристанак Раула зависиће од тога ко ће заменити Феликса Магата на клупи екипе.

Иако има 33 године, Раул и даље игра у врхунској форми. Како извештавају поједини немачки меидији, управа Шалкеа је због тога спремна да некадашњем нападачу мадридског Реала понуди нови, трогодишњи уговор по којем би Раул у клубу остао до 2014. године.

И поред тога што Шалке игра једну од најлошјих сезона у Бундес лиги, Раул је на 26 утакмица постигао 11 погодака, док сјајне партије пружа и у Лиги шампиона. То је било довољно управи екипе из Гелзенкирхена да понуди продужетак сарадње сјајном нападачу, којем уговор истиче 2012. године.

Једини проблем могао би да представља одлазак Феликса Магата са клупе екипе. Раул је био веома везан за немачког тренера, који му је помогао да се после Шпаније, брзо прилагоди на стил игре у Немачкој.

Раул је још раније изјављивао да је веома задовољан животом у Немачкој и атмосфером у клубу, тако да је реално очекивати да Шпанац остане у тиму. Ипак, одлуку о евентуалном останку у Шалкеу, Раул ће вероватно донети тек када клуб постави новог тренера који ће заменити Магата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи