Робен критикује одбрану

Ово није смело да се догоди, да на свом терену примимо три гола. Игра наше задње линије у овом тренутку није на задовољавајућем нивоу. Наши одбрамбени играчи праве превише индивидуалних грешака, у једноставним ситуацијама, рекао је најбољи играч Бајерна Арјен Робен после пораза од Интера у Лиги шампиона.

Ни два дана после елиминације из Лиге шампиона, Бајерн не може да се помири са чињеницом да су против Интера изгубили добијен меч. Најбољи играч Бавараца, Арјен Робен, није штедео критике на рачун одбране екипе, која је примила три поготка.

"Ово није смело да се догоди, да на свом терену примимо три гола. Игра наше задње линије у овом тренутку није на задовољавајућем нивоу. Наши одбрамбени играчи праве превише индивидуалних грешака, у једноставним ситуацијама", рекао је Робен за немачки Билд (Bild).

Занимљиво је да су после пораза од Интера, капитен екипе Филип Лам, и Арјен Робен имали разговор о стању у тиму, и ниједан од фудбалера није био задовољан како се ствари тренутно одвијају.

Елиминација из Лиге шампиона, и неуспеси у немачком купу и првенству, још више су подгрејали приче о преласку Робена у Милан.

Нема сумње да "росо-нери" помно прате ситуацију на Алијанц арени, и да ће, у случају да им се укаже прилика, сигурно покушати да доведу Холанђанина у своје редове.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи