Абидал има тумор

Фудбалер Барсеолоне, Ерик Абидал, биће оперисан следеће недеље због тумора који му је откривен на јетри, наведено је у саопштењу каталонског клуба. Француском играчу предстоји дуга пауза, а поруке подршке стижу са свих страна.

Веома лоше вести долазе из табора Барселоне, где је њуховом играчу Ерику Абидалу откривен тумор на јетри. Клуб је објавио ту информацију и навео да ће француски репрезентативац крајем следеће недеље бити оперисан, и замолио све да поштују право играча на приватност.

Подршку 31-годишњем фудбалеру, преко друштвене мреже Твитер, до сада су упутили саиграчи и фудбалери осталих клубова у шпанском првенству.

"Желео би да искажем забринутост и пружим подршку Абидалу. Уверен сам да ће све бити у реду. Он то заслужује, јер је сјајан момак", поручио је Абидалов саиграч Андреас Инијеста.

Капитен Арсенала Сеск Фабрегас, чији је тим недавно елиминисан од Барселоне такође је пружио поруку француском фудбалеру.

"Ово су лоше вести за фудбал. Абидал има моју пуну подршку да преброди све ово", написао је Фабрегас на Твитеру.

Речи охрабрења Французу долазе и из табора најљућих ривала, где је играч Реала, Кака, поручио да се моли за Абидалово здравље.

Француски фудбалер је у Барселону стигао 2007. године из Лиона, а за репрезентацију Француске одиграо је 52 меча.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи