Сарадња ФСС-а и министарства

Томислав Караџић и Снежана Самарџић-Марковић потписали уговор о редовном финансирању из буџета Републике Србије. Кућа фудбала један од најбољих пројеката у 2009. години, одушевљени и људи из УЕФА.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић и министарка омладине и спорта Снежана Самарџић-Марковић потписали су данас уговор о редовоном финансирању из буџета Републике Србије вредан 40 милиона динара.

"Драго ми је што сам први пут у Кући фудбала у радној посети. Ова средства су, у односу на прошлу годину, већа за четири милиона", рекла је министарка омладине и спорта.

Она је додала да је Државна ревизорска институција похвалила пројекат Куће фудбала у Старој Пазови као један од најбољих у 2009. години, а да је парламент прошле године усвојио њен извештај.

Председник ФСС-а оценио је да су сви заслужни за такво грандиозно дело.

"Људи из УЕФА су нам рекли да је овај центар међу четири најбоља и најлепша у Европи", нагласио је Караџић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи