Принц за миран реванш

Партизан заслужено славио против Звезде са 2:0 и сада мирно чека реванш на Маракани, који се игра 6. априла. Јунак црно-белих Принц Тејго, који је са два гола срушио "вечитог ривала". Звезда имала иницијативу у првом полувремену, Партизан бољи у другом делу. Ништа још није готово, чека нас реванш за три недеље.

Партизанов „југ" има новог идола. Принц Тејго је на првом мечу против Црвене звезде постигао два гола и донео велику предност црно-белима пред реванш на Маракани.

Репрезентативац Гане је у 4. и 49. минуту матирао голмана Стаменковића и ставио свима до знања да ће бити адекватна замена за Клеа, који је ове зиме напустио црно-беле.

Звезда је имала своје прилике. Роберт Просинечки унео је много живости у игру црвено-белих, али у овом мечу гости нису имали ни среће. Црно-бели су своје прилике искористили, Звезда не, па у Љутице Богдана могу да жале приликама Борхе и Коромана.

Међутим, резултат је могао бити и убедљивији. Партизан је одлично користио чињеницу да су рано повели и вечи део меча брзим контранападима угрожавали су гол Стаменковића.

Саша Илић одлично је дириговао средином терена и организовао нападе, док је Ивица Илиев својим искуством правио велике проблеме одбрани Звезде.

Црвено-бели нису одиграли лоше, али се од њих више очекивало. Борха и Евандро су, евидентно, велика појачања за Звезду, али у овом мечу нису имали среће да голом обрадују своје навијаче.

Велика вест за све који воле фудбал, а нарочито Звезду, је повратак на терен Милана Вилотића, који се изборио са тешком болешћу и у наставку сезоне биће велико појачање за одбрану црвено-белих.

Судија Милан Караџић није имао претерано тежак задатак, иако су у појединим моментима обе екипе играле нешто жустрије и оштрије него што то правила дозвољавају.

Меч између Партизана и Црвене звезде одигран је на препуном стадиону у Хумској улици. Киша и клизав терен су, донекле, покварили фудбалски празник, али смо ипак имали шта да видимо у дуелу две најбоље српске екипе.

На крају, Партизан је заслужено славио са 2:0 и са великом предношћу очекује реванш меч, који се игра 6. априла на другој страни Топчидерског брда.

Број коментара 148

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи