Торесова "верност" Ливерпулу

Када сте миљеник навијача и пређете у други клуб, ви у ствари потврђујете верност бившем клубу, тако бар мисли фудбалер Челзија, Фернандо Торес. Нисам хтео да одем у Манчестер сити или Јунајтед. То никад не би могао да урадим из лојалности према Ливерпулу, рекао је шпански нападач.

Иако га навијачи Ливерпула називају издајником и плаћеником, бивши миљеник Енфилда, Фернандо Торес, рекао је да је његовим преласком у Челзију у ствари потврдио верност "црвенима".

Ту невероватну тврдњу шпански нападач је објаснио чињеницом да је одбио да пређе у клубове из Манчестера, Сити и Јунајтед, који су традиционално највећи противници Ливерпулу, већи чак и од градског ривала Евертона.

"Нисам хтео да пређем у Манчестер сити или Јунајтед. Никад не би тако нешто могао да урадим због своје лојалности према Ливерпулу", објаснио је Торес за британски Мирор (The Mirror).

Он је поновио да је Лилверпул напустио, јер је желео трофеје и да су и многи играчи пре њега, укључујући тренера Рафу Бенитеза, урадили исто.

Ипак, тешко да ће навијачи Ливерпула прихватити ову Торесову логику, јер је овај играч од миљеника, преко ноћи постао најомраженија личност у граду Битлса.

Навијачи "црвених" већ су заборавили Шпанца и већ имају новог миљеника, Уругвајца Луиса Суареза.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи