Ферги неће скоро из Јунајтеда

Гери Невил је свестан да Жозе Мурињо има све квалитете да замени Алекса Фергусона на месту менаџера Манчестер јунајтеда, али не очекује да ће се то ускоро десити.

Тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо никада није крио жељу да се врати у Премијер лигу, где је са успехом водио екипу Челсија до 2007. године.

Португалац је предводио Порто до тријумфа у Лиги шампиона пре него што је дошао на кормило „плаваца". Мурињо је касније поновио успех у елитном такмичењу Европе, као тренер Интера.

Гери Невил и поред свега сматра да 69-годишњи Фергусон неће ускоро отићи са позиције менаџера „црвених ђавола".

„Постоји много врхунских стручњака и увек се спекулише о томе ко ће преузети Јунајтед када Фергусон одлучи да оде. Сигурно да је Мурињо један од главних кандидата за ту позицију, јер је имао пуно успеха где год је радио. Ипак, о томе не можемо причати док за то не дође време", изјавио је Невил за медије у Енглеској.

Онда се бивши дефанзивац окренуо разлозима због којих мисли да би Мурињо био одличан наследник легендарног Шкота.

„Он поседује специфичан карактер. Морате поштовати људе због њиховог учинка, а он то одлично ради. Он је успешан где год да оде. Међутим, ја тренутно не могу да замислим да ће неко ускоро доћи на место Алекса Фергусона, јер је он јачи него икада. Дакле, сада свака спекулација о Фергусоновом наследнику представља губљење времена", закључује Гери Невил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи