Венгер поново жели Лемана

Јенс Леман, некадашњи голман Арсенала, могао би поново да обуче дрес "тобџија". Бивши немачки репрезентативац напунио је 41 годину, повукао се на крају прошле сезоне, али жели да помогне Венгеровој екипи у борби за шампионску титулу у Енглеској.

Иако се повукао из фудбала на крају прошле сезоне, Јенс Леман могао би поново да обуче дрес Арсенала, бар тако пишу острвски медији. Леман је каријеру завршио у дресу Штутгарта, али се озбиљно говори да би до краја сезоне могао бити на голу „тобџија".

Леман је напунио 41 годину, али је спреман да помогне екипи Арсенала, која ове сезоне има великих проблема са голманима. Војчек Шћесни је повредио прст на мечу са Барселоном, док је Лукаш Фабијански одавно на листи повређених играча.

Једина могућност коју има Арсен Венгер је Мануел Алмунија, који је сјајно бранио против Барсе, у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона, али је „тобџијама" потребан још један голман, како би се што боље супроставили Манчестер јунајтеду у борби за титулу шампиона Енглеске.

Леман је у дресу Арсенала забележио скоро 200 наступа, а у сезони 2003/2004. био је шампион Енглеске, без пораза у националном првенству.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи