Разишли се Рома и Адријано

Договор Роме и Адријана резултирао је раскидом уговора, тако да проблематични Бразилац није више члан "вучице". "Император" је имао подршку клуба у претходном периоду, али последње лудовање у Бразилу била је кап која је прелила чашу.

Адријано Рибеиро Леите није успео да се врати у форму од пре неколико сезона, па су Рома и бразилски играч дошли су до договора према коме ће се сарадња прекинути две године пре истека уговора.

"Фудбалски клуб Рома и играч Адријано Рибеиро Леите желели би да обавесте јавност да је дошло до договора према коме ће доћи до раскидања уговора, који је требало да истекне 30. јуна 2013. године", стоји у обавештењу на званичном сајту „вучице".

Овакав расплет се могао наслутити још од како је Адријано прекршио договор о трајању одмора у Бразилу, закаснивши да се врати у Рим. Нападач је останак у родној земљи уместо опоравка искористио за провод у ноћним клубовима.

„Немогуће је да наставим да браним Адријана", љутито је рекао директор клуба Ђанпаоло Монтали, након што се „Император" није појавио ни на заказаном медицинском прегледу.
Агент Бразилца надао се да ће Рома пружити играчу још једну шансу, говорећи да његов клијент и даље има будућност у Риму, али клуб је јасно ставио до знања да сада има друге идеје.

Адријано, који је стигао у клуб из Фламенга као слободан играч, још увек није дао коментар на ову вест.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи