Припреме за полуфинале Купа

У просторијама Фудбалског савеза Србије одржан је први организациони састанак уочи предстојећих утакмица полуфинала Купа, у којем се 16. марта састају Слобода Севојно - Војводина и Партизан - Црвена звезда.

Главна тема био је дуел Партизана и Црвене звезде, а разматрани су сви захтеви и стандарди који су неопходни за организацију ове утакмице.

Састанку су присуствовали представници "вечитих", званичници ФС, чланови безбедносних и такмичарских органа Савеза, начелник Управе полиције МУП Србије генерал Младен Курибак и начелник Полицијске управе за Град Београд Стеван Бјелић.

Представници клубова најавили су да ће наредних дана одржати састанке са представницима навијача.

Капацитети стадиона биће смањени, а представници клубова информисаће јавност о начину продаје улазница.  Одређена су и времена почетака првих утакмица полуфинала Купа Србије.

Слобода Севојно и Војводина играћа у 14 сати, а Партизан и Црвена звезда у 17.00, уз директан пренос на Првом програму РТС.

Реванш утакмице полуфинала биће одигране 6. априла.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи