Помогао обезбеђењу, па добио црвени

У понедељак, у шестој лиги Енглеске, на мечу Хавант и Вотерлувил – Дорчестер, судија је искључио играча-менаџера гостујуће екипе Ешлија Викерса зато што је помогао обезбеђењу да савлада навијача домаћих, који је скоро потпуно го утрчао на терен. Све се догодило при резултату 1:1, а Хавант је славио на крају (3:1), с тим да су гости завршили меч са осморицом на терену.

Колико год апсурдно звучало, судија је поступио по правилима. Ево и дела правилника: „Играч који направи прекршај за упозорење или искључујући прекршај, било на терену или ван њега, санкционисаће се према природи прекршаја." У једној од седам тачака по који ма се изриче казна, наведено је и „насилничко понашање", тако да арбитар није порешио.

„Обезбеђење је било превише споро, али ме је Викерс баш фино стигао. Могао би да игра рагби", рекао је Алан Јанг, човек који је због опкладе утрчао на терен.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи