Прекид лоше серије

Фудбалер ОФК Београда Милош Крстић очекује да екипа у среду против Слободе Севојно после дужег времена забележи победу на свом терену у Супер лиги Србије.

"Одавно нисмо добили код куће. Очекујем да брзо дамо гол и да нам у наставку меча буде лакше. Покушаћемо да их нападнемо по боковима, и да напунимо шеснаестерац, али и да искористимо прекиде. Дефинитвно имамо снаге за 90 минута, али очекује нас мало тежи терен и ту неће бити много игре", рекао је Крстић на конференцији за новинаре у Београду.

"Романтичари" су прошлог викенда изгубили у гостима од екипе Металца са 2:0 и остали на 10. месту на табели. Последњи пут ОФК је код куће победио 15. октобра 2010. године.

"Нисмо очекивали пораз, то је увелико иза нас и верујем да смо сви заборавили. Прилазимо Слободи која има добар састав, довољно је да се погледа на табелу и да се виде њени резултати", додао је Крстић.

Тренер ОФК Београда Дејан Ђурђевић истакао је да "романтичари" не могу да прете екипи која се налази у горњем делу табеле.

"Слобода заслужује поштовање. Учествују у завршници купа, налазе се у горњем дому табеле, а ми нисмо у ситуацији да претимо било коме. Наша тактика је да квалитет, одлучност, воља и колектив пресуде, а резултат ће доћи. Јова Радивојевић и Милић ће паузирати још најмање две недеље, а добра је вест да нико нема картоне и сви конкуришу за састав", закључио је Ђурђевић.

Утакмица 17. кола Супер лиге ОФК Београд-Слобода Севојно игра се у среду од 14 сати на стадиону на Карабурми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи