Хендерсон неће из Сандерленда

Сваке недеље играм Премијер лигу и то је нешто о чему сам одувек сањао. Млад сам, играм за Сандерленд и лепо ми је... Не тражим да идем одавде, каже 20-годишњи везни играч Сандерленда Џордан Хендерсон, који је одбацио могућност да на лето пређе у Челси или Манчестер Јунајтед.

Иако је скоро сваком фудбалеру сан да заврши у једном од најпопуларнијих европских клубова, 20-годишњи Џордан Хендерсон задовољан је у Сандерленду.

Тај везни играч каже да нема намеру да напусти садашњи клуб, без обзира на то што су за њега озбиљно заинтересовани Манчестер Јунајтед и Челси.

"Напредујем свакога дана и немам намеру да напустим Сандерленд. Играм Премијер лигу сваке недеље и то је нешто о чему сам одувек сањао. Само желим још више да напредујем", каже Хендерсон.

Хендерсон је просто експлодирао ове сезоне, а сјајне игре у Сандерленду резултирале су и позивом у национални тим.

Око на тог везног играча бацио је Алекс Фергусон, који овог лета мора да изврши велику реконструкцију везног реда Манчестер Јунајтеда. Према Фергијевим плановима, Хендерсон би имао важну улогу у игри "ђавола".

Са друге стране, и Челси тражи фудбалере којима би освежио тим, а Хендерсон се налази високо на листи приоритета за које је Абрамович спреман да да велики новац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи