Партизан наставља победоносни низ

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, изјавио је да његову екипу на гостовању кулском Хајдуку у утакмици 17. кола шампионата Србије очекује тежак и неизвестан меч, али је уверен да ће забележити нову победу.

"Желимо да наставимо победоносни низ, максимално смо спремни, јер нас очекује веома тешко гостовање. Екипа из Куле игра веома агресивно, знају да изађу 'високо' и тешко их је 'разбити', што је свакако заслуга веома искусног тренера Драгољуба Беквалца", изјавио је Станојевић, на конференцији за новинаре у седишту трофејног клуба.

Партизан ће у Кули играти без Саше Илиа, који изостаје због жутих картона, а неизвестан је и наступ повређеног капитена Младена Крстајића.

"Кандидати да замене Илића у стартној постави су Немања Томић и Дарко Брашанац", рекао је Станојевић и додао да је Томић ближи тиму због "већег искуства".

Млади стручњак се нада да ће Крстајић, ипак, бити спреман за дуел са кулским провлигашем.

"Чак и ако наш капитен не може да заигра против Хајдука, сматрам да имамо адекватне замене у последњој линији одбране", истакао је Станојевић.

Он није хтео да коментарише тренерске квалитете главног финансијера Хајдука Николе Џомбе, рекавши да првенствено размишља о плановима колеге Беквалца који је од Партизановог сутрашњег противника "направио тим за поштовање".

"Гледао сам њихову утакмицу против Слободе у прошлом колу, као и меч са Црвеном звездом из јесењег дела шампионата када су успели да изненаде. Нападачки су веома опасни, имају одличног десног бека, уосталом и ми смо са њима у првом делу сезоне имали доста проблема, иако смо их победили са 2:0", закључио је Станојевић.

Утакмица Хајдук-Партизан игра се сутра од 14 часова на Градском стадиону у Кули.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи