Бразилац Брандао оптужен за силовање

Полиција у Марсељу испитивала је нападача француског фудбалског прволигаша Олимпика из Марсеља Бразилца Брандаоа, због оптужби за силовање.

Брандао је јуче ухапшен у својој кући у Касису, а потом приведен у полицијску станицу у Марсељу.

Како се наводи, једна млада жена је пријавила Брандаоа за силовање које се наводно догодило прошле седмице код једног ноћног клуба на аутопуту, у близини Марсеља. Идентитет нападнуте жене није откривен, али је она рекла да је Брандао напао у аутомобилу док је возио кући после ноћног изласка у једном граду близу Марсеља.

"Олимпик је данас обавештен да Брандао данас неће моћи да присуствује тренингу", каже се у саопштењу клуба и додаје да клуб неће коментарисати овај "случај, јер је свако невин док му се не докаже кривица".

Тридесетогодишњи Брандао који је дошао у Олимпик из Доњецка 2009. године, до сада је за овај клуб наступио 55 пута и постигао 15 голова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи