Видић к'о Чак Норис

Када је Немања Видић оперисан, анестезија је морала да се да докторима. Видић је већ био на Марсу, зато тамо нема више живота. Не постоји теорија еволуције, постоји само листа живих бића којима је Видић допустио да живе. Ако сте мислили да су ове народне умотворине измишљене за Чака Нориса, варате се. То је прво било намењено Видићу, Норис је само позајмио, бар тако мисле навијачи Јунајтеда.

Репутација Чака Нориса, као бескомпромисног, немилосрдног и непобедивог човека, која је опевана у многим вицевима и шалама, озбиљно је уздрмана. Славу Чака Нориса озбиљно је помутио Немања Видић, о чијим вештинама на терену и ван њега, навијачи на Острву већ праве листу пошалица.

За разлику од Нориса, који је своју репутацију стекао филмским улогама, присталице Јунајтеда сматрају да капитен њихове екипе не мора да глуми опасног момка, да он у ствари јесте опасан момак.

Надимци Стена и Српски ратник Видићу нису додељени случајно. Ево, како на су на интернет форуму званичног клупског сајта навијачи "ђавола" описали српског дефанзивца:

Немања Видић је једном појео целу торту пре него што су му пријатељи рекли да је унутра стриптизета. Велики прасак је настао када је Видић уклизао.

Трава је увек зеленија на другој страни, осим ако тамо није био Видић. Ако јесте, онда је трава натопљена крвљу и сузама. Немања Видић је играо руски рулет пуним пиштољем и победио.

Немања Видић може да дели са нулом, од њега лук проплаче, а капитен Јунајтеда никад није плакао као беба, већ се кревет на којем се спавао знојио од страха.

Када Видић погледа огледало оно се разбије, јер нико није тако глуп да стоји између два Видића.

Немања Видић је једном закаснио на тренинг. Фергусон се изнервирао и казнио све играче, јер су стигли пре Немање.

Немања Видић се једном потукао са ножем, нож је и даље у критичном стању. Видић никада не носи сат, он сам одлучује које је време.

Када Шварценегер у другом делу терминатора каже: "Вратићу се", то значи да иде да тражи помоћ од Видића.

Када је Немања путовао на утакмицу у Француску, Французи су се одмах предали, само да би били на сигурном.

Видић је једном попио целу бочицу пилула за спавање и на крају је морао да трепне. Немања је умро још пре десет година, али смрт још није скупила храброст да дође по њега.

Немања не обара играче, они падају под његове ноге због гравитације. Када Видић трчи, он се не покреће, већ се земља окреће попут ветрењаче.

Видић је једном посетио Девичанска острва. После тога, то су само острва.

Немања Видић се једном пробудио лоше расположен, тад је почео рат у бившој Југославији.

Број коментара 52

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи