Зениту Суперкуп

Екипа Зенита направила је добру увертиру пред почетак нове сезоне. Екипа из Санкт Петербурга освојила Суперкуп Русије. На мечу одиграном у Краснодару Зенит био бољи од московско ЦСКА са 1:0. Једини погодак постигао Јонов у 73. минуту. Луковић играо цео меч, Лазовић замењен у 55. минуту, Тошић није наступао за ЦСКА.

Тренер Зенита из Санкт Петртбурга, Лућијано Спалети, трфејом је започео нову сезону у руској Премијер лиги. Победом над московским ЦСКА од 1:0, Зенит је узео трофеј победника Суперкупа Русије. Меч је одигран на стадиону Кубана у Краснодару, а једини погодак на мечу постигао је Алекс Јонов у 73. минуту.

У екипи Зенита играла су два српска репрезентативца, Данко Лазовић и Александар Луковић. Стрелац победоносног поготка, Јонов је у 55. минуту заменио Лазовића, док је Луковић одиграо цео меч.

Са друге стране код Московљана због повреде није наступио један од најбољих играча те екипе, Зоран Тошић.

Ово је први меч Суперкупа који је одигран ван Москве, а екипа Зенита је други пут освојила овај трофеј. Први пут им је то пошло за руком 2008. године када су били бољи од московске Локомотиве.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи