Нисам незадовољан, може боље

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки рекао је да није незадовољан игром свог тима у победи против Смедерева од 1:0, али је оценио да још има места за напредак.

"Смедерево је добра и организована екипа. Имали смо проблем да пробијемо блок који су поставили на 30 метара од свог гола", рекао је Просинечки на конференцији за новинаре после победе Звезде у првом колу пролећног дела Супер лиге, голом Кадуа Мендеша у 45. минуту из пенала.

"Нисам незадовољан, али још нисмо постигли оно што желим, а то је да пас игром долазимо до противничког гола", додао је тренер Црвене звезде.  Посед лопте у првом полувремену износио је 83:17 одсто у корист домаћег тима.

"Радимо на томе да дуже од противника држимо лопту у свом поседу, али морамо да будемо убојитији. Желим да нападамо преко бокова, међутим тешко долазимо до таквих акција. Поред тога играчи морају боље да реагују у ситуацијама један на један са противничким голманом", оценио је Просинечки.

Просинечки је рекао да више неће имати трему пред утакмице, јер је дебитовао у првенственом мечу, а истакао је и да су га навијачи Црвене звезде још једном импресионирали својом подршком клубу и бројем у којем су дошли на Маракану.

Тренер Смедерева Драган Ђорђевић рекао је да је његов тим намерно препустио теренску иницијативу Звездиним играчима.

"Добро смо почели меч. Свесно смо препустили посед лопте Звезди, али коштала нас је грешка у финишу првог полувремена", оценио је Ђорђевић и додао:

"Знали смо за акцију домаћих играча после корнера, јер смо пратили рад Просинечког, међутим Живковић је закаснио да приђе Калуђеровићу, а потом и нешто јаче ушао у дуел, због чека је досуђен пенал".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи