Голеада Реала

Фудбалери Реала из Мадрида савладали су на домаћем терену екипу Малаге са 7:0 (3:0), у утакмици 26. кола првенства Шпаније.

Убедљивом победом Реал је само поправио гол разлику, пошто на табели и даље заостаје за водећом Барселоном тешко достижних седам бодова.

Голеаду на Сантјаго Бернабеу отворио је у 27. минуту Карим Бензема који је мрежу затресао још једном у 62. минуту. Катастрофа гостујућег тима употпуњена је головима Ди Марије у 36, Марсела у 45. и троструког стрелца Кристијана Роналда, који је противничког голмана савладао у 51, 68. из пенала и 77. минуту.

Малага је после дебакла у Мадриду остала претпоследња на табели са три бода мање од Еркулеса, прве екипе изнад зоне испадања.

У другом данашњем мечу Алмерија и Расинг Сантандер играли су нерешено 1:1.

Одиграно у среду: Хетафе-Атлетико Мадрид 1:1, Осасуна-Депортиво Ла Коруња 0:0, Сосиједад-Леванте 1:1, Сарагоса-Атлетик Билбао 2:1, Валенсија-Барселона 0:1, Виљареал-Еркулес 1:0.

Одиграно у уторак: Еспањол-Мајорка 1:2, Севиља-Спортинг Хихон 3:0.

Табела:

Барселона 71 бод

Реал Мадрид 64

Валенсија 51

Виљареал 50

Еспањол 40

Атлетик Билбао 38

Севиља 38

Атлетико Мадрид 35, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи