Анћелоти преговара са Ромом

Карло Анћелоти могао би да буде на челу пројекта који ће покренути нови власници Роме. Искусни тренер не крије жељу да се врати у Рим, али није незадовољан статусом у Лондону. Нови власници надају се да ће створити "Римско царство", односно екипу која ће константно освајати трофеје.

Бивша звезда Роме Руђеро Рицители рекао је за фудбалски портал "Гол" (goal.com) da je менаџер Челсија Карло Анћелоти већ у преговорима са новим власницима Роме. Ова прича је логични наставак наговештаја да ће Анћелоти напустити "плавце" на крају сезоне.

"Верујем да се већ воде разговори између Анћелотија и Роме. Нови власници преговарају о уговору. Ако Карло дође у Рим, он очекује квалитетну екипу која може да уђе у трку за трофеје. Зато морамо видети колико новца власници могу да уложе у тим. Такође, учешће Роме у Лиги шампиона може бити важан фактор. Анћелоти је тренер који доста зарађује, тако да се очекује од њега да умањи лична потраживања", рекао је Рицители.

Анћелоти никада није крио да му је сан да се врати у клуб у коме је освојио "скудето" као играч. Међутим, и поред таквих изјава, он каже да је срећан у Челсију.

Рома је на прагу продаје, пошто је Томас Ди Бенедето, амерички бизнисмен италијанског порекла, заинтересован да уложи средства у клуб. Ди Бенедето група, која је тренутно сувласник Бостон Ред Сокса, откупила би Рому за око 130 милиона евра и очекује се да ће масивно инвестирати у играчки кадар у наредним прелазним роковима.

"Уложићемо новац, одрадити најбољи маркетинг и надамо се да ће Рома, са нама на челу, освојити титулу у првој сезони", рекао је један од представника Ди Бенедето групе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи