Ранијери се каје

Бивши тренер фудбалера Роме Клаудио Ранијери истакао је да је испао "жртвено јагње" због оставке коју је недавно поднео у римском клубу.

"Поднео сам оставку због љубави према Роми и у овом тренутку једини сам испао 'жртвено јагње'. Сада је на играчима да се докажу", рекао је Ранијери за италијанску телевизијску станицу ТГ1.

Ранијери се током сезоне у више наврата сукобио са капитеном Франческом Тотијем и нападачима Мирком Вучинићем и Марком Боријелом.

"Нажалост ове године лични инетереси су били испред клупских. У свлачионици смо се договорили да састав екипе често мора да се мења, али када је дошао ред на одређене играче да се преселе на клупу испало је другачије", истакао је Ранијери.

Он међутим не мисли да су га поједини играчи бојкотовали.

"Играчи често не могу да нађу заједнички језик са тренером, али када сам ја био играч трудио сам се да разумем шта тренер тражи од мене", рекао је Ранијери и додао: "Ако ме питате које сам грешке направио за годину и по у Роми, рећићу вам да је требало да одем у јуну".

Ранијери је пре доласка у Рому отпуштен из Јувентуса само два кола пре краја првенства, односно чим је екипа Интера и теоретски обезбедила нову титулу.

"У фудбалу постоје нека места која су рај и друга која су пакао. У поређењу са Енглеском, Италија је за мене пакао", оценио је Ранијери који је од 2000. до 2004. године водио екипу Челсија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи